Om Balans Consulting

Många egenföretagare går runt med ”bokföringsskräck” och tror på en mängd begränsande tankar om sina egna förmågor – ”jag kommer aldrig förstå… det är alldeles för svårt och komplicerat… jag är inte bra på matte” och liknande. Men här är sanningen: Jag förstår dig. Att försöka förstå bokföring på egen hand kan kännas som att försöka lösa en gåtfull labyrint utan karta. Men oroa dig inte, det är här BalansConsulting kommer in i bilden!

Jag är här för att vara din guide, din bokföringskompis. Tillsammans ska vi göra bokföringen till något enkelt och begripligt istället för att skapa stress och ångest.

Jag tror på dig och dina företagartalanger!

Min vision? Att du inte bara ska känna dig trygg med din bokföring utan också kunna skratta lite åt det hela. Låt oss tillsammans skapa en hälsosam och positiv syn på ditt företags ekonomi.

Om mig

Hej, jag är Ylva. Många har delat sina rädslor om bokföring – att det är svårt, att de aldrig kommer lära sig eller förstå, att rädslan för Skatteverket hindrar dem och mycket annat. Jag förstår den osäkerheten och de begränsande tankar som kan dyka upp när man möter det okända. Kanske har du till och med fått höra att du är dålig på matte och tvivlar på att lära dig bokföring är möjligt?

Med akademisk utbildning inom ekonomi och lång erfarenhet av redovisning startade jag Balans Consulting hösten 2021. Mitt mål är enkelt: att hjälpa egenföretagare förstå sin bokföring på ett tillgängligt sätt.

Min ambition är att göra bokföring tillgänglig och till och med rolig för dig. Ekonomin är som en spegelbild av ditt företag, och jag hjälper dig gärna att göra den klar och begriplig. Låt oss tillsammans skapa balans och framgång i ditt företagande.

Vill du bli kompis med din bokföring?

Boka ett gratis introduktionssamtal.