Onlinekurser

Tycker du det är svårt och krångligt och kanske till och med känner dig lite dum för att du inte kan?

Jag har förstått att många egenföretagare har ”bokföringsskräck” och tror på en massa begränsande tankar de har om sig själva… jag kommer aldrig att förstå….det är alldeles för svårt och komplicerat…jag är inte bra på matte etc

Jag tror på dig och din förmåga som egenföretagare! 

Jag förstår att det kan kännas svårt, kanske nästan omöjligt att lära på egen hand. Var börjar man? Hur hänger det ihop?

Min ambition är att du tycker det känns lättillgängligt och får en förståelse för vad löpande bokföring är och hur det hänger ihop.

Jag vet att det finns massvis med bokföringskurser online redan, men de flesta är enbart teori som man får ta till sig på egen hand.

I mina kurser kombineras teori med praktiska exempel på hur det ser ut och går till i ett bokföringsprogram, så det blir lättare att förstå hur det fungerar i ditt eget bokföringsprogram. Det är korta avsnitt som du kan gå tillbaka till och se igen när du vill och så har du också möjligheten att vara med på live frågestunderna varje vecka för att göra det enkelt och lätt att förstå och komma vidare.

Du kan kombinera kurs med enskilda genomgångar också om du vill lära dig både utifrån kursmaterialet men också lära känna ditt eget bokföringsprogram.

Bli kompis med din bokföring så att du...

Känner dig trygg

och förstår vad löpande bokföring är och hur det hänger ihop.

Har kontroll

på vad som behöver göras i din löpande bokföring, hur du ska göra det och var i bokföringsprogrammet det ska göras.

Tar kloka beslut

som leder ditt företag och dig i den riktningen du vill eftersom du tar beslut som grundar sig på att du vet hur ditt företag går och mår.

Kom igång med din bokföring - Kurser

Du får lära dig grunderna i löpande bokföring på ett enkelt sätt. I korta avsnitt går vi igenom grunderna för löpande bokföring, så du kan känna dig trygg när du sätter igång med ditt eget företags bokföring. Allt är förklarat på ett enkelt och lättillgängligt sätt.

Kom igång med din bokföring - Bokföringscoachning

För att slippa fastna i frågor och funderingar som kan dyka upp under kursens gång kan du välja till ett medlemskap. Då får du varje vecka möjlighet att vara med på en frågestund där du kan få svar på det just du undrar över.

Vad tycker kunder?

Jag hade frågor allmänt om bokföring, moms och saker att göra inför bokslut. Ylva är pedagogisk, kunnig, lyhörd och snabb på att svara! Om jag ställde en fråga hon inte var helt säker på, så bad hon att få återkomma. Och snart hade jag fått ett mail med svaret! Snabb och ödmjuk! Bonuset var att hon även är supertrevlig och rolig, så samtalen har jag sett fram emot!
Sirpa Felhendler
Lic personlig tränare
Jag har anlitat Ylva Gripners kompetens för att hjälp med bokföring och redovisning, och är mycket nöjd med både hjälpsamhet och professionell kunskap. Hon gör det enkelt och roligt att ta sig an bokföring och man lär sig mycket längs vägen. Jag rekommenderar henne och Balans Consulting varmt!
Dr Sanna Ehdin
Med hjälp av Ylva och BalansConsulting så kom jag snabbt igång med min bokföring. Det som är så skönt med dig Ylva är att du helt lugnt och tryggt guidade mig igenom det som jag till en början kände stor oro och olust över. Du fick mig att känna mig både lugn och trygg och helt ok med att inte kunna någonting i början, allt ordnade sig! Stort tack för din hjälp!
Maria Boström
Pepstep AB
Jag kan varmt rekommendera Ylvas onlinekurs “Kom igång med din bokföring: enskild firma”. Kursen är mycket bra upplagd då teori varvas med beskrivande filmklipp. Från att ha känt en stark oro när jag tänkt på bokföringen till att känna mig bekväm med att sköta den löpande bokföringen är en stor lättnad. Tack Ylva för att du har gett mig kunskap och mod att ta tag i min bokföring!
Susanne Neubert
Rofylld Vardag
Utmaning för mig som just börjat med Fortnox och att göra mycket av min bokföring själv är att jag var osäker på b la momskoder och hur i grunden momsen fungerar. Det har varit väldigt lätt att jobba med Ylva. Hon har varit väldigt tydlig och hjälpsam med att förklara hur saker fungerar inom bokföringen och i vilken ordning saker ska ske. Genom att hon och jag har tillsammans sett ändringarna på skärmen har jag lyckats förstå mer och mer om bokföringens värld. Hon har kunnat svara på ett bra och enkelt sätt och varit tydlig. Det har varit väldigt smidigt att jobba med Ylva på distans och hennes tålamod med att jag ställt tusen frågor och fått enormt stöd för att våga jobba själv. Ylvas professionella kunskaper tillsammans med hennes tålamod och stöd gör att man nästan tycker om bokföring.
Andrea D´Angiola

Kom igång med din bokföring - enskild firma

Du får lära dig grunderna i löpande bokföring för enskild firma på ett enkelt sätt. I korta avsnitt går vi igenom grunderna för löpande bokföring, så du kan känna dig trygg när du sätter igång med ditt eget företags bokföring. Allt är förklarat på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Du får lära dig:

De första avsnitten beskriver grunderna i löpande bokföring.
I avsnittet Bokföring i praktiken ser du olika bokföringsmoment i korta videos så det ska vara lättare att förstå hur man ska göra i sitt eget bokföringsprogram.
Varje vecka har du möjlighet att vara med på en live frågestund där du kan få svar på det du undrar över.
Efter kursen kommer du att:

Vill du komplettera kursen med personlig genomgång 1:1 går det bra. Då går vi tillammans igenom din bokföring i ditt eget bokföringsprogram. 

Kom igång med din bokföring - aktiebolag

Du får lära dig grunderna i löpande bokföring för aktiebolag på ett enkelt sätt. I korta avsnitt går vi igenom grunderna för löpande bokföring, så du kan känna dig trygg när du sätter igång med ditt eget företags bokföring. Allt är förklarat på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Du får lära dig:

De första avsnitten beskriver grunderna i löpande bokföring.
I avsnittet Bokföring i praktiken ser du olika bokföringsmoment i korta videos så det ska vara lättare att förstå hur man ska göra i sitt eget bokföringsprogram.
Varje vecka har du möjlighet att vara med på en live frågestund där du kan få svar på det du undrar över.
Efter kursen kommer du att:

Vill du komplettera kursen med personlig genomgång 1:1 går det bra. Då går vi tillammans igenom din bokföring i ditt eget bokföringsprogram. 

Vill du bli kompis med din bokföring?

Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal.

Samarbeten

Medlem i