Bokföringscoachning - Genomgång av din bokföring 1:1

Vill du känna att du förstår bokföringen och bokföringsprogrammet för just ditt företag? Min drivkraft är att hjälpa dig att tro på dig själv och att känna dig trygg i rollen som egenföretagare. Målet är att du ska kunna ta kloka, hållbara beslut som tar både ditt företag och dig som företagare i den riktningen du vill. Du behöver förstå grunden i hur den löpande bokföringen fungerar. Det innebär inte att du måste göra den själv. Du kan välja hur du vill ha det. Lämnar du bort bokföringen är det för att du vill det, inte för att du måste p g a att du inte kan eller till och med nästan låtsas som den inte finns. Du får grundläggande förståelse för ditt bokföringsprogram, hur allt hänger ihop och vad som behöver göras. Du blir guidad i din egen takt, utifrån dina behov och önskemål. Vi ses digitalt och har genomgångarna där, du delar skärm och jag guidar i din takt. Går bra att kombinera med onlinekurs.

Ha koll på din budget

Känns det krångligt att göra en egen budget? Då kan du få hjälp att gå igenom nuläget och göra en bedömning av kommande år. Din budget är ett viktigt styrinstrument för ditt företag. Hur? Du jämför hur det verkligen blev med budgeten (så som du trodde det skulle bli) och funderar över varför det skiljer sig. Går företaget som du förväntat dig, om inte varför? Du får fram viktig information som hjälper dig att ta välgrundade beslut och skapa ett välmående och långsiktigt företag.

Övriga tjänster

Löpande bokföring och bokslutsarbete för enskild firma och mindre aktiebolag.

Vill du bli kompis med din bokföring?

Boka ett kostnadsfritt introduktionssamtal.

Vad kostar det?

Introduktionssamtal

Gratis

Ett förutsättningslöst digitalt möte där du får veta hur jag kan hjälpa just dig på bästa sätt. 

Pris per timme

1550 kr ex moms

Du får guidning i det du behöver just nu i din bokföring och redovisning.  

Paket 3 timmar

3900 kr ex moms (1300 kr per timme)

Du får guidning i det du behöver just nu i din bokföring och redovisning. Du väljer själv hur timmarna ska användas. 

Vad tycker kunder?

Jag hade frågor allmänt om bokföring, moms och saker att göra inför bokslut. Ylva är pedagogisk, kunnig, lyhörd och snabb på att svara! Om jag ställde en fråga hon inte var helt säker på, så bad hon att få återkomma. Och snart hade jag fått ett mail med svaret! Snabb och ödmjuk! Bonuset var att hon även är supertrevlig och rolig, så samtalen har jag sett fram emot!
Sirpa Felhendler
Lic personlig tränare
Jag har anlitat Ylva Gripners kompetens för att hjälp med bokföring och redovisning, och är mycket nöjd med både hjälpsamhet och professionell kunskap. Hon gör det enkelt och roligt att ta sig an bokföring och man lär sig mycket längs vägen. Jag rekommenderar henne och Balans Consulting varmt!
Dr Sanna Ehdin
Med hjälp av Ylva och BalansConsulting så kom jag snabbt igång med min bokföring. Det som är så skönt med dig Ylva är att du helt lugnt och tryggt guidade mig igenom det som jag till en början kände stor oro och olust över. Du fick mig att känna mig både lugn och trygg och helt ok med att inte kunna någonting i början, allt ordnade sig! Stort tack för din hjälp!
Maria Boström
Pepstep AB
Utmaning för mig som just börjat med Fortnox och att göra mycket av min bokföring själv är att jag var osäker på b la momskoder och hur i grunden momsen fungerar. Det har varit väldigt lätt att jobba med Ylva. Hon har varit väldigt tydlig och hjälpsam med att förklara hur saker fungerar inom bokföringen och i vilken ordning saker ska ske. Genom att hon och jag har tillsammans sett ändringarna på skärmen har jag lyckats förstå mer och mer om bokföringens värld. Hon har kunnat svara på ett bra och enkelt sätt och varit tydlig. Det har varit väldigt smidigt att jobba med Ylva på distans och hennes tålamod med att jag ställt tusen frågor och fått enormt stöd för att våga jobba själv. Ylvas professionella kunskaper tillsammans med hennes tålamod och stöd gör att man nästan tycker om bokföring.
Andrea D´Angiola

Samarbeten

Medlem i